90min - Haber Canlı Skor

Spor Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 83.5 MB
  • Sürüm 6.2.3
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Minute Media

90min - Haber Canlı Skor indir. Sağlık ve Fitness kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Futbolla yatıp, futbolla mı kalkıyorsunuz? 90min haber uygulaması her futbolsever ve spor tutkunlarının mobil cihazlarında mutlaka bulunması gereken bir uygulamadır. Uygulamamız spor sever arkadaşlar için IOS mobil cihazlara ücretsiz olarak sunuluyor. Sizde spor haberlerini yakından takip etmek için 90min mobil uygulaması ile haberlere göz atabilirsiniz. 

Uygulamamız ile canlı skor sayfamızla dilediğiniz maçı takip edebilir ve maç keyfinizi mobil cihazınızdan keyifle seyredebilirsiniz. En sevdiğiniz futbol takımları hakkında en güncel bilgilere anında erişebilirsiniz. Lig haberlerinin hepsine ulaşmak istemezseniz eğer alanı daraltarak sadece kendi takımınız ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız kişisel, orijinal ve benzersiz spor hikayelerine göz atarak eğlenceli anlar da yaşayabilirsiniz. 

Dünyadan spor haberleri ile spor gündemi yakından takip edebilirsiniz. Bu da sizlerin spor alanı konusunda gene kültürünüzü arttıracak faydalı bilgilere ulaşmanızı sağlayacaktır. Gerçekleşen maçlar hakkında yapılan yorumlara göz atarak eleştirel bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu da sizlere farklı yönlü bakış açısı sağlar. 

90min - Haber Canlı Skor indir